GRATIS VERZENDING BINNEN DE EUROPESE UNIE
[currency_switcher format =% code%]

FAQ

Bestellingen en verzending

Ja! We verzenden over de hele wereld.

- Binnen de Europese Unie is verzenden en retourneren gratis.

- Voor de rest van de wereld rekenen wij een vergoeding van € 12, -

Timber Watches rekent 21% omzetbelasting aan klanten die binnen de Europese Unie kopen. Alle klanten buiten Nederland worden geen omzetbelasting in rekening gebracht.

Wij streven ernaar om op tijd te leveren. Dat betekent dat alle bestellingen die tussen zondag 21:00 uur CEST en vrijdag 2:00 uur CEST worden geplaatst, binnen 24 uur worden verzonden. Alle bestellingen geplaatst vanaf vrijdag 02:00 Cest en zondag 21:00 CEST worden de volgende maandag verwerkt.

Uiteraard kunnen wij hiervoor zorgen. Stuur ons dan een e-mail met als onderwerp "extra links". We rekenen € 5, - per link.  

Invoerrechten en belastingen zijn helaas niet inbegrepen in de prijs van uw horloge-aankoop. We bieden wel internationale verzending, we kunnen geen belastingen, heffingen of toeslagen betalen die in rekening kunnen worden gebracht, omdat we niet weten wat deze exacte kosten voor elk land zullen zijn. Als u meer wilt weten over de mogelijke kosten in uw land, kunt u het beste contact opnemen met uw plaatselijke post- of douanekantoor.

In het geval dat een "Niet opgeëist", "Geweigerd" of "Retour naar afzender" -pakket naar ons wordt teruggestuurd vanwege:

  • het niet tekenen ervan
  • niet ophalen bij het plaatselijke postkantoor
  • niet betalen voor douane, invoerrechten en belastingen
  • weigering om het pakket te accepteren
  • of andere redenen

U moet ons een bericht sturen. Als u verzendt, hebben we de volgende opties waaruit u kunt kiezen:

  • terugzending van het pakket (extra verzendkosten zijn van toepassing)
  • restitutie voor de bestelling (minus eventuele verzendkosten, maatkosten en aanpassingskosten)

Product

Met goede zorg kan uw houten horloge jarenlang gedragen worden. 

Houd er rekening mee dat de grootste vijand van uw houten horloge is:

- Grote temperatuurschommelingen

- Grote veranderingen in vochtigheid

Voorbeeld: Als u uw horloge op een zeer warme / koude dag in de auto laat liggen, kan het hout opzwellen of krimpen met een groot risico dat het op bepaalde punten gaat barsten of breken. Hetzelfde geldt voor luchtvochtigheid. Te veel of te weinig zal het hout doen krimpen of opzwellen, met dezelfde risico's. 

Houd er dus rekening mee dat wanneer u het horloge niet draagt, uw horloge niet wordt beïnvloed door deze envorimentele elementen.

Naast het verzorgen van bovenstaande tips, kunt u uw houten horloge onderhouden met tungolie / citroenolie of olijfolie. Hierdoor blijft het horloge goed geconditioneerd. 

Neem een ​​zachte doek of wattenstaafje en veeg voorzichtig over het oppervlak van het hout. Dit zal uw horloge reinigen en beschermen.

Om uw horloge op maat te krijgen, kunt u kiezen:

 

  1. Doe het zelf. Het is gemakkelijk te doen met 2 kleine schroevendraaiers. Kijk hier voor een instructievideo: LINK BINNENKORT BESCHIKBAAR
  2. Breng uw horloge naar een juwelier of horlogemaker en laat het voor u op maat maken.

Door het gebruik van hout zijn de Timber Watches spatwaterdicht. Wat betekent dat je ze buiten kunt dragen als het regent, mee naar de sportschool of een dag op het strand (maar zwem niet met het horloge).

Retourzendingen, reparaties en garantie

Elk horloge heeft twee jaar garantie vanaf het moment van bestelling.

Om deze garantie te behouden, moet het uurwerk normaal worden gebruikt. Misbruik, mechanische schade, wijzigingen of krassen als gevolg van abnormaal gebruik zijn niet gedekt. Ook de levensduur van de batterij valt buiten de garantie.

Mocht het horloge door normaal gebruik beschadigd zijn, stuur ons dan een e-mail naar info@timberwatches.nl met als onderwerp ”GARANTIE”. Schrijf u in de e-mail zo goed mogelijk in op het probleem en voeg enkele duidelijke foto's van het probleem bij. 

Als het horloge is beschadigd door abnormaal gebruik, zullen we het tegen een kleine vergoeding repareren. Wij zullen u informeren over deze reparatiekosten.

Binnen Europa:

U heeft 14 dagen de tijd om het ongebruikte horloge terug te sturen. Dat wil zeggen, met plastic folie op glas en plastic onder kroon. Stuur ons een bericht naar info@timberwatches.nl met als onderwerp: RETOUREN / BESTELNUMMER #xxxx. Toon in de bijlage de ontvangst van de verzendkosten (met datum). En we betalen de verzendkosten terug zodra we het horloge hebben ontvangen. 

Buiten Europa:

U kunt uw product op eigen kosten naar ons terugsturen. 

Voor omruiling kunt u ons een bericht sturen op info @ timberwatches en wij zullen ervoor zorgen dat we eventuele betaling of ontvangst van betaling kunnen regelen en verzorgen vanwege afwijkende prijzen. Voor buiten Europa verzenden we het nieuwe product gratis.

We raden sterk aan om naar een juwelier of horlogemaker in de buurt te gaan en de batterij te laten vervangen.

Dat kan natuurlijk. Stuur ons dan een bericht via info@timberwatches.nl met als onderwerp 'REPARATIE'. Voeg duidelijke foto's en een goede omschrijving van het probleem bij. 

We nemen zo snel mogelijk contact met u op met informatie over de reparatiekosten en tijdlijn voor het repareren van het horloge.

Gratis verzending en retour
BINNEN DE EU

24 maanden garantie op alle producten

Twee bomen geplant voor elk verkocht horloge

100% veilig afrekenen