GRATIS VERZENDING BINNEN DE EUROPESE UNIE
[currency_switcher format =% code%]

Timber Watches: Designed by Nature to Explore, is echt veel meer dan alleen een horlogemerk. We zijn gebouwd op vier sterke kernwaarden.

  • De mens weer dichter bij natuur te brengen.
  • Om meer terug te geven aan Moeder Aarde, dan dat we ervan nemen!
  • Klantenservice in de overtreffende trap te bieden
  • Horlogedesigns uit eigen hand. Nergens anders zul je onze designs terug vinden!

Timber Watches, opgericht in Nederland in 2017, staat garant voor de ultieme Nederlandse beleving. Duurzaam, sterk, stijlvol en premium, onze horloges zijn gemaakt om een ​​verschil te maken in het leven van mensen, nu en in de toekomst.

Wij maken premium houten horloges met een eigentijds design voor een betaalbare prijs. Je er natuurlijk goed uit laten zien!

Designed by Nature to Explore: met het doel om kwaliteit te bieden, zijn we ook verplicht om meer terug te geven aan de natuur, dan nemen we ervan. En we steunen Weforest van harte, een liefdadigheidsorganisatie die het belang van bomen inziet om het evenwicht in het ecosysteem te behouden. Voor elke verkochte Timber Watch worden twee bomen geplant!

We streven ernaar om de verwachtingen en ervaring van de klant te overtreffen en een breder assortiment aan collecties te bieden. Altijd in ontwikkeling, altijd aan het verbeteren en altijd het allerbeste leveren.

Tim van den Bekerom / Oprichter van Timber Watches       

01.

NATUUR

Om de natuur dichter bij onze klanten te brengen.

02.

DUURZAAM

Om meer terug te geven aan Moeder Aarde, dan dat we ervan nemen!

03.

SERVICE

Klantenservice in de overtreffende trap te bieden

04.

Kwaliteit

Om het allerbeste te bieden; Premium kwaliteit horloges.

WeForest

We halen onze inspiratie uit de essentie van het leven. We maken de beste horloges uit kwaliteitshout en daarmee geven we nog steeds veel om ons milieu, we hebben het plichtsgevoel om het in een veel betere staat achter te laten dan we het ooit hebben ontmoet.

Nu dit is opgelost, hebben we ervoor gekozen om achter Weforest te gaan staan, een vooruitstrevend initiatief dat de natuur op de eerste plaats zet en met elke verkochte Timber Watch worden in Zambia twee bomen geplant om meer aan de natuur terug te geven dan we hebben afgetapt.

U bent ook van harte welkom om bij te dragen aan het initiatief, hetzij door directe donatie, hetzij door aankoop van Timber Watches.

Voor elke gedoneerde cent wordt het milieu beloond.

Gratis verzending en retour
BINNEN DE EU

24 maanden garantie op alle producten

Twee bomen geplant voor elk verkocht horloge

100% veilig afrekenen